Entertainment

Ex-werknemers noemen Sarah Jessica Parker 'bazin uit de hel'

08 juli 2020 12:52 Aangepast: 08 juli 2020 12:57
Beeld © Getty Images

Sarah Jessica Parker (55) krijgt een flinke veeg uit de pan van haar ex-werknemers. De 'Sex and the City'-ster wordt aangeklaagd door haar voormalig personeel, omdat ze overuren weigert uit te betalen.

"We hebben over de zaak gehoord en doen onderzoek naar de claims"

Door Sex and the City werd Sarah Jessica Parker één van de beroemdste actrices op deze planeet, maar haar goede reputatie krijgt nu een stootje. De 55-jarige wordt namelijk voor de rechter gesleept door verschillende werknemers. De gemoederen zijn zelfs zo hoog opgelopen, dat SJP wordt bestempeld als de 'bazin uit de hel' door haar voormalige werknemers. Dat blijkt uit de rechtbankpapieren. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Cattrall over derde SATC-film: 'Nee betekent nee'

Heather Holt, een voormalige manager van het schoenenmerk SJP, spant de rechtszaak aan. Hierin beschuldigt ze Sarah ervan 'onvoldoende vergoed', oftewel niet uitbetaald, te zijn geworden voor haar overuren in de schoenenzaak in New York. In de stad is er een wet, genaamd Wage Theft Prevent Act, die stelt dat werknemers áltijd betaald dienen te worden voor ieder uur dat prestaties worden geleverd. Daarnaast eist Heather rente, 'schadevergoedingen' en zelfs 'wettelijke boetes'. Hiermee komt ze op een gigantisch, maar geheim bedrag. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze Sex and the City-acteur ziet er nu héél anders uit

Andere werknemers hebben in de zaak ook aangegeven dat Sarah 'een ware tiran' is om mee te werken. "We hebben over de zaak gehoord en doen onderzoek naar de claims", meldt het juridische team van de SATC-actrice. Wanneer de zaak voorkomt, is nog niet bekend. Het is niet de enige werkvloer waar Sarah voor heibel zorgt. Op de set van haar hitserie kreeg ze het ook aan de stok met haar collega's. 

Wie ook van zijn troon is gevallen, is Johnny Depp. De acteur is al tijden verstrikt in een nare strijd met zijn ex Amber Heard. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore