Entertainment

Yolanthe staat achter biografie ex Wesley: 'Ik ben blij voor hem'

08 juli 2020 12:41 Aangepast: 08 juli 2020 16:54
Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Wesley Sneijder (36) is in zijn biografie 'Sneijder' bijzonder openhartig over de breuk met Yolanthe Cabau (35), met wie hij zoontje Xess Xava (4) heeft. Hoewel zijn ex het nog altijd te pijnlijk vindt om het boek open te slaan, doet Yo in weekblad 'Privé' nu wel een paar bijzondere uitspraken over hun relatie.

"Soms kan ik de hele wereld aan, maar er zijn ook dagen dat het moeilijk is"

Op 5 maart 2019 ging er een grote schok door showbizzland heen toen Wesley en Yolanthe hun scheiding aankondigden bij RTL Boulevard. Zo'n 1,5 jaar later heeft Yolanthe de breuk nog altijd niet verwerkt, zo vertelt ze in het blad. "Soms gaan dingen niet meer of loopt het mis", lucht de presentatrice haar hart. "Het is belangrijk om vooruit te kijken, maar het is zwaar, want ik ben een emotioneel persoon. Soms kan ik de hele wereld aan, maar er zijn ook dagen dat het moeilijk is."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fajah Lourens en Yolanthe Cabau jarenlang in strijd verwikkeld

Yolanthe brengt het gros van haar dagen door in Amerika, waar ze nu woont met zoontje Xess Xava - maar is nu weer even terug in Nederland. Oorspronkelijk was het de bedoeling om te pendelen tussen Los Angeles en Amsterdam. "Soms kan het best een beetje eenzaam zijn, zo ver weg", vertelt ze eerlijk. Het tijdsverschil maakt het allemaal nog wat moeilijker, maar haar zoontje maakt veel goed. Of ze zich uiteindelijk definitief gaat settelen in The States? Daar is ze nog niet over uit. Yolanthe probeert namelijk niet te ver in de toekomst te kijken. Maar dat niemand hen daar herkent vindt ze heerlijk.

Amerika is voor de voormalig voetbalvrouw dan ook dé perfecte plek om opnieuw te beginnen, misschien zelfs wel weer met Wesley. "Ik zal altijd van Wes houden", vertelt ze openhartig. "Natuurlijk ben ik verdrietig over hoe de dingen zijn gelopen en had ik het anders voor me gezien. Het is niet zo dat er één dingetje is gebeurd en dat we toen de handdoek in de ring hebben gegooid. Er zijn dingen die je met het publiek deelt. Daar hoop je samen dan nog uit te komen. Maar op een gegeven moment was er te veel verdriet. Er was niet meer genoeg om voor te strijden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe Cabau gaat er op uit met zoontje Xess Xava

Hoewel de actrice op dit moment een gelukkig mens is, heeft ze ook mindere dagen. "Ik heb een lange, moeilijke periode achter de rug en ik ben er nog niet helemaal, maar ik doe mijn best", probeert ze positief te blijven. Dat is dan ook de reden dat ze de biografie van haar ex nog altijd niet gelezen heeft: het doet nog te veel pijn. "Ik vind dat nog te moeilijk", zegt ze erover. "Wes heeft me wel het een en ander verteld. We hebben veel meegemaakt, leuke, maar ook minder leuke dingen. We waren nog jong toen we in elkaars leven kwamen. Ik zal altijd achter hem blijven staan. Dit boek wilde hij heel graag, het is zijn verhaal en ik ben blij voor hem."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder 'zitten nog middenin' scheiding

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore