Entertainment

Bibi Breijman krijgt bijzonder cadeau van Waylon en dochter

07 juli 2020 20:54 Aangepast: 08 juli 2020 07:02
Beeld © ANP

Het was een spectaculaire verjaardag voor Bibi Breijman (29). De influencer deelt op Instagram niet alleen hoe haar feestje eraan toe ging, maar ook het bijzondere cadeau dat ze kreeg van haar vriend Waylon (40) en hun dochtertje Teddy.

"Die is echt héél mooi"

'O mijn god, wat een verrassing', schrijft Bibi bij het zoete filmpje waarop ze een presentje ontvangt van Waylon en Teddy. Het vader-dochterduo ging op jacht voor het meest perfecte cadeau voor de jarige job. Bovendien zou het kleine meisje speciaal hebben gekozen welke het ging worden. "Oh, een hartje. Wat lief!" aldus een emotionele Bibi. "Wat heb je dat mooi uitgezocht voor mama", complimenteert ze haar dochtertje. Het blijkt om een speciale ketting te gaan. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Waylon schrijft lief berichtje aan jarige Bibi Breijman

Maar daar blijft het niet bij. "Nog een cadeautje?" vraagt Bibi geschrokken, voordat Teddy haar het volgende presentje aanreikt. "Die is prachtig", vindt de influencer van de ring die ze opeens krijgt. "Die is echt héél mooi." Vriend Waylon vond dat ze 'er zo eentje moest hebben.' Bibi's volgers krijgen er geen genoeg van. 'Super leuk om jullie zo gelukkig te zien', 'Lief' en 'Mooie cadeaus' klinkt het in de reacties.  

Bibi wordt wel vaker overspoeld met liefde door haar vriend. Waylon schreef laatst nog een liedje voor zijn liefje, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore