Entertainment

Anna Nooshin reageert op Telegraaf-rel: 'Ik voel me heel dom'

07 juli 2020 12:45 Aangepast: 07 juli 2020 13:56
Beeld © YouTube Anna Nooshin

Anna Nooshin kwam dit weekend negatief in het nieuws na een interview met 'De Telegraaf'. De interviewer vroeg de influencer tijdens de opening van haar museum 'Upside Down' waarom ze de anderhalvemeterregel aan haar laars lapte tijdens een feestje dat ze eerder gaf. Daar had Anna geen al te best antwoord op en dat ziet ze zelf nu ook in.

"Ik snap volledig dat iedereen me uitlacht"

De beelden van De Telegraaf gingen al snel alle Nederlandse nieuwssites over. Nu Anna de beelden zelf terug heeft gezien, snapt ze waarom de commotie is ontstaan. "Ik kan ook niet anders dan daar heel cringy naar kijken. Ik snap volledig dat iedereen me uitlacht", zegt ze in haar nieuwe vlog.

Ze zegt dan ook een les te hebben getrokken uit dit incident. "Ik weet nu meer dan ooit hoe groot de rol is van iemand die veel publiek heeft. Ik heb veel meer door hoeveel belang dat met zich meebrengt. In de toekomst ga ik dan ook proberen nog meer het goede voorbeeld te geven."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Anna Nooshin beschuldigt Telegraaf van 'sensatie zoeken'

De YouTuber ziet in dat ze dit interview anders had moeten aanpakken. "Ik wil ook mijn oprechte excuses aanbieden. Ik had het anders moeten doen." Zelf zegt Anna overrompeld te zijn geweest toen de vraag werd gesteld. "Ik had het er best wel moeilijk mee om die te beantwoorden." Volgens sommigen moet Anna mediatraining nemen. "Ik heb dat inderdaad nooit gehad. Ik gaf altijd interviews vanuit m'n hart en dat ging vaak goed, maar nu niet. Ik voel me heel dom."

Peter R. de Vries vond de actie van de interviewer een beetje schijnheilig. In de video hieronder zie je waarom hij het voor Anna opneemt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore