Entertainment

Verontschuldigingen ex hebben Mandy Moore nog niet bereikt

07 juli 2020 05:14 Aangepast: 07 juli 2020 13:39

De excuses van Ryan Adams (45) voor zijn slechte gedrag in het verleden hebben niet al te veel indruk gemaakt op zijn ex-vrouw Mandy Moore (36). De 'This Is Us'-actrice liet maandag in de 'Today-show' weten dat ze het gek vindt dat haar ex zijn verontschuldigingen alleen publiekelijk heeft aangeboden.

"Ik vind het wel wat vreemd dat iemand wel een interview geeft waarin hij zijn verontschuldigingen aanbiedt, maar dat niet ook privé doet"

"Ik kan alleen voor mijzelf spreken, maar ik heb niets van hem gehoord. Ik ben niet per se uit op zijn excuses, maar ik vind het wel wat vreemd dat iemand wel een interview geeft waarin hij zijn verontschuldigingen aanbiedt, maar dat niet ook privé doet", aldus de actrice.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mandy Moore rouwt nog altijd om overleden ex

Mandy is één van de zeven vrouwen die singer-songwriter begin 2019 beschuldigde van wangedrag. Ze stelde dat de muzikant, met wie ze van 2009 tot 2016 was getrouwd, zich enorm manipulatief opstelde en haar muziekcarrière saboteerde. De andere vrouwen beschuldigden hem van seksueel machtsmisbruik: Ryan zou hebben aangeboden hen te helpen met hun muzikale carrière in ruil voor seks. Een van de vermeende slachtoffers was minderjarig toen hij dat voorstel zou hebben gedaan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mandy Moore brengt na tien jaar nieuwe muziek uit

Destijds ontkende de zanger alles, maar in een ingezonden stuk in de Daily Mail erkent hij nu toch dat hij zich in het verleden heeft misdragen. "Ik kom woorden tekort om uit te leggen hoe slecht ik me voel over de manier waarop ik mensen heb behandeld", aldus de zanger in het artikel. "Ik kan nu alleen nog zeggen dat het me spijt. Ik weet dat mijn excuses waarschijnlijk niet zullen worden geaccepteerd door degenen die ik pijn heb gedaan, en ik begrijp dat ik mijn gedrag niet terug kan nemen."

ANP/RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore