Entertainment

Gordon verloor controle drank- en drugsverslaving tijdens corona

06 juli 2020 23:35 Aangepast: 07 juli 2020 07:24
Beeld © SBS Shownieuws 06-07-2020

Gordon (52) heeft tijdens de corona-isolatie een flinke terugval nadat hij tien maanden 'clean' was van drank en drugs. Dat vertelde de zanger maandag in 'Shownieuws'. De entertainer deed eenmalig zijn verhaal over het afgelopen jaar.

"Ik had geen drank meer in huis, maar dan ga je toch zoeken"

"Corona brak uit, mijn bedrijven kwamen stil te liggen, de talkshow met Patty waar we al zes jaar mee bezig waren viel opeens weg", vertelde hij. "Mijn therapie viel weg, de AA-meetings vielen weg. Ik had geen drank meer in huis, maar dan ga je toch zoeken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jarige Gordon ziet geen reden om zijn verjaardag te vieren

Gordon had nog heel veel ‘KLM-huisjes’ met drank in huis waar hij zijn toevlucht toe zocht. "Ik kon de deur niet uit naar de supermarkt. Dus ik heb de KLM-huisjes maar opengebroken, ik schaam me dood. Ik was diep teleurgesteld in mijzelf." De zanger belde toen ook een oude dealer van wie hij nog een nummer had en bestelde weer drugs. "Je denkt: fok it, de hele wereld zit thuis. Ik doe er niemand kwaad mee. Dat is vier dagen doorgegaan, ik verloor de controle weer."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon lijdt opnieuw een zwaar en moeilijk verlies

Daarna heeft hij zichzelf toch weer hervonden, voegt Gordon daar aan toe. "Ik voelde mij heel vies, dat ik mijzelf weer verloren had. Dat wilde ik niet meer, ik wilde niet meer dat leven dat ik vroeger had." Eerder in het gesprek vertelde de presentator dat hij tijdens het hoogtepunt van zijn verslaving op een modale weekendavond 25 wodka-cola en 4 gram coke weg tikte.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore