Entertainment

Pharrell Williams werkt aan nieuwe serie voor Netflix

05 juli 2020 19:38 Aangepast: 05 juli 2020 20:12
Beeld © ANP

Pharrell Williams gaat een serie maken voor Netflix. In 'Voices of Fire' gaat de muzikant met zijn oom op zoek naar gospeltalent voor een kerkkoor. De oom van Pharrell is een gerespecteerde bisschop. De serie speelt zich af in Virginia Beach, de woonplaats van Pharrell.

"Dat is juist in deze tijd iets dat we heel erg nodig hebben"

Pharrell en zijn oom, bisschop Ezekiel Williams, maakten het nieuws over hun serie bekend tijdens het Essence Festival. Vanwege de coronacrisis werd het festival dit keer online gehouden. Ze vertelden dat ze een inclusief koor willen opbouwen, waarin plaats is voor zowel jong als oud talent. Ook wordt er gekeken naar mensen met verschillende achtergronden. Dat geeft het koor juist een meerwaarde, zeggen de twee.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pharrell verkoopt zijn glazen huis voor ruim 15 miljoen

Insiders hebben Variety laten weten dat Voices of Fire een echt feelgood-programma wordt. "En dat is juist in deze tijd iets dat we heel erg nodig hebben", laat de bron weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pharrell snapt na jaren kritiek op Blurred Lines

De productiemaatschappij van Pharrell zal het project gaan leiden. De muzikant zal ook in het programma te zien zijn. Ervaring met talentenshows heeft Pharrell al. Hij was namelijk jurylid in de Amerikaanse The Voice.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore