Entertainment

Khloé Kardashian reageert op verlovingsgeruchten

05 juli 2020 18:49 Aangepast: 05 juli 2020 18:49
Beeld © Getty Images

Na het zien van een enorme diamanten ring om haar vinger, wisten de fans het zeker: Khloé Kardashian (36) is verloofd met haar ex-vriend en de vader van haar kindje Tristan Thompson (29). De realityster vertelt nu hoe het echt zit.

"Ik kom net online en ik ben enorm in de war"

OP het verjaardagsfeestje van Khloé werd ze gezien met een knoeper van een diamanten ring om haar vinger, waarna haar fans een rekensommetje deden. De Keeping Up With the Kardashians-ster zou het sieraard moeten hebben gekregen van Tristan. Maar op Twitter lijkt ze te suggereren dat de vork toch anders in de steel zit. 'Wacht, wat? Lol', twitterde ze in een schijnbare reactie op de geruchten. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Khloé en Tristan geven hun liefde een tweede kans'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

2-jarige dochter van Khloé Kardashian sleept sponsordeal binnen

'Ik kom net online en ik ben enorm in de war', ging Khloé verder. 'Dat gevoel heb ik al heel 2020, maar echt: wtf, mensen bazelen maar wat', voegde ze nog toe. Het is niet eens duidelijk of de realityster weer samen is met Tristan, met wie ze haar 2-jarige dochtertje True deelt. "Khloé lijkt erg gelukkig met hoe het nu gaat", vertelt een bron aan E! News. "Ze doet het rustig aan. Hun periode in lockdown samen is heel speciaal geweest. Khloé weet wel dat het heel anders wordt als Tristan weer mag basketballen."

Khloé is al een keertje getrouwd geweest met Lamar Odom. Hij vertelt over hun 'mooie tijd' samen in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore