Ga naar de inhoud
Entertainment

Hoogzwangere Katja Schuurman schrijft ode aan haar borsten

Katja Schuurman Beeld © ANP

Nog een paar weken wachten en dan kan Katja Schuurman haar dochtertje eindelijk in de armen sluiten. De hoogzwangere presentatrice kan haast niet wachten en kijkt vol weemoed uit naar de geboorte. Vandaag kijkt Katja vooral erg uit naar het voeden van haar kindje.

"Van rondingen waar seksuele aantrekkingskracht vanuit gaat naar heel praktische melkfabrieken"

Katja's dochter Sam heeft haar moeders borsten liefkozend de namen Ollie en Bollie gegeven. 'Geïntrigeerd en vol bewondering kijk ik naar hoe de natuur werkt', schrijft Katja op Instagram bij een nietsverhullend kiekje. Haar lichaam is natuurlijk enorm aan het veranderen en ook haar borsten veranderen mee.

Katja
Lees ook:
Katja Schuurman eerlijk over zwangerschap: 'Pieken en dalen'

'Ollie en Bollie - zoals mijn dochter ze noemt - transformeren momenteel van rondingen waar seksuele aantrekkingskracht vanuit gaat naar heel praktische melkfabrieken waar ik mijn meisje straks, als het weer lukt zoals bij Sam, mee mag voeden.'  De presentatrice schrijft vooral erg dankbaar te zijn voor dit gegeven.

Katja
Lees ook:
Katja Schuurman doet bruiloft nog eens dunnetjes over

Katja deelt wel vaker intieme momenten met het grote publiek. In haar programma Beter Laat Dan Nooit was de kijker zelfs getuige van een echo.

Katja Schuurman heeft bijzondere gast bij twaalf weken echo

01:03