Entertainment

Anna Nooshin lapt 1,5 meter-regel aan haar influencerlaars

03 juli 2020 15:40
Beeld © ANP

Er is kritiek gekomen op het nieuwe 'coronaproof' museum van Anna Nooshin (33). Bij het diner vóór de opening van The Upside Down leken haar gasten niet de 1,5 meter-regel op te volgen. Wanneer 'De Telegraaf' Anna daarnaar vraagt, reageert de onderneemster bozig.

"Hier gaan we het niet over hebben"

Anna Nooshin heeft de afgelopen twee jaar gewerkt aan het grootste interactieve museum van Europa. Na een betaling van 25 euro per persoon is het de bedoeling dat de bezoekers volop inspiratie krijgen in de creatieve hub. Het is een rare tijd om open te gaan, want 'in het paradijs waar je alle regels kunt laten varen' moeten bezoekers wel rekening houden met de coronamaatregelen. Zogenaamde floor angels houden een oogje in het zeil of die regels nageleefd worden. 

Nu de deuren van The Upside Down eindelijk open mogen en bevriende BN'ers en influencers als eerste een duik in de ballenbak nemen, staat de pers ook op de stoep om een kijkje te nemen. Anna staat De Telegraaf te woord, die op hun beurt willen weten of de floor angels óók bij het openingsdiners met allerlei BN'ers aanwezig waren. Op de beelden van een avond eerder is namelijk te zien dat hierbij geen rekening wordt gehouden met de 1,5 meter-samenleving:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anna Nooshin begint een heuse Instagram-museum

"Hier gaan we het niet over hebben", antwoordt Anna stellig. Op de achtergrond volgt er wel een uitleg van de persagent van Anna over hoe ze in het museum rekening houden met de maatregelen, maar Anna is al klaar met het gesprek. "Het is niet alleen een probleem dat zich hier afspeelt, maar in de hele maatschappij", klinkt het op de achtergrond. "We willen geen negatieve lading geven. Alsof het hier helemaal uit de hand loopt." Anna hervat het interview nog een keertje, maar wanneer de verslaggever het weer over het diner wil hebben, wordt het gesprek definitief afgekapt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anna Nooshin laat zich flink onder handen nemen

RTL Boulevard kreeg twee weken voor de opening al een preview van het museum. Bekijk haar persoonlijk tour door de nieuwste hotspot van Amsterdam in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore