Entertainment

Douwe Bob denkt dat hij tijdens Songfestival 25 kilo woog

03 juli 2020 14:07
Beeld © ANP

De coronakilo's vliegen eraan sinds de quarantaine. Ook voor Douwe Bob (27) is dat de pijnlijke realiteit, wat er extra inhakt als hij een oude foto van zichzelf tegenkomt. Op Instagram deelt de zanger zijn ongenoegen.

"De knapste van het hele festival"

Douwe Bob heeft het zwaar. Toen hij een foto tegenkwam van een tijd geleden, schrok hij van hoeveel hij is aangekomen in de tussentijd. 'Volgens mij woog ik hier 25 kilogram', grapt de zanger op Instagram. Het blijkt een kiekje uit de oude Eurovisiesongfestival-doos te zijn, waar Douwe opstaat met Iveta. Zij deed namens Armenië mee aan het liedjesfestijn in 2016. De twee konden het goed met elkaar vinden toen ze streden om de titel in Stockholm. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Douwe Bob krijgt boete voor optreden Terschelling

De volgers van Douwe vinden het allemaal wel meevallen. 'De knapste van het hele festival. Dat wel!' vindt Koos van Plateringen in de comments. 'Lijkt La La Land wel', meldt een ander. 'En nu 26 kilogram?' vraagt een ander zich af, die overduidelijk niet de extra vetjes ziet die Douwe zelf wel ziet. Een ander spreekt hem moed in: 'Hoe meer, hoe beter.' 

Douwes break-up van laatst heeft hem nieuwe inspiratie gegeven, zoals hij vertelt in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore