Entertainment

Wesley Sneijder vond steun bij André Hazes en andersom

03 juli 2020 14:36
Beeld © ANP

Wesley Sneijder (36) onthulde al het een en ander is zijn biografie 'Sneijder', maar de voormalig voetballer doet er in een openhartig interview met 'De Volkskrant' nog een schepje bovenop. 

"Ik heb veel met hem gepraat over alles. En hij luistert"

Tegenover de krant doet Wesley een boekje open over het kattenkwaad dat hij uithaalde al jochie, maar hij praat ook openhartig over de mensen die hem dierbaar zijn. Als het gesprek op André Hazes komt, laat Wesley weten de zanger erg hoog te hebben zitten. "Dreetje is een vriend", legt hij uit. "Wat hij heeft bereikt, is fantastisch. Altijd in de schaduw van zijn vader, die als volkszanger nooit te overtreffen is. En dan toch op zo’n niveau komen, ook met eigen nummers. Petje af."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wesley Sneijder: 'Voor hetzelfde geld had ik iemand doodgeschoten'

Volgens de sportman is het logisch dat André, zeker gezien zijn leeftijd, alles wilde 'ontdekken' en 'overal van wilde snoepen'. Alleen moet volgens Wesley na een tijdje het besef komen dat je het een en ander moet laten als je iets wilt bereiken in het leven. Bij hem kwam dat tijdens de de voorbereiding op het derde seizoen bij voetbalclub Real Madrid. Wesley: "Ik kreeg een relatie met Yolanthe en dacht: tot hier en niet verder met het verval."

Wesley weet heus wel dat ook hij niet altijd perfect in het leven heeft gestaan, maar ziet dat zijn goede vriend langzaam weer de focus terug heeft. "Ik heb veel met hem gepraat over alles. En hij luistert. Dat is mooi aan Dreetje. Hij is niet arrogant", aldus de voormalig voetballer.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes oefent heel hard voor een tweede kindje

Wesley geeft ook aan dat hij soms baalt van zijn bekendheid, anonimiteit kent hij niet meer. "Ik wilde de beste worden. Maar dat gaat gepaard met bekendheid, wereldwijd. Daar vraag je niet om. Soms kom je in situaties dat je denkt: ik had nu wel even anoniem willen zijn", aldus de sterspeler.

In de biografie van Wesley doet hij niet alleen onthullingen over zijn voetbalcarrière, maar ook over zijn liefdesleven. Wat ex Yolanthe daarvan vindt ziet het in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore