Entertainment

Weergaloze imitatie van Lady Gaga en Ariana

03 juli 2020 13:43 Aangepast: 03 juli 2020 14:52
Beeld © YouTube-kanaal Lady Gaga

YouTube staat vol met reactievideo's en filmpjes waarin fans hun grootste idolen nadoen, maar sommigen zijn een stuk beter dan anderen. De Nigeriaanse meisjes van Dream Catchers Academy hebben een weergaloze imitatie gedaan van het nummer 'Rain On Me' van Lady Gaga (34) en Ariana Grande (27).

"Wat een toewijding"

'Als Lady Gaga en Ariana Grande de videoclip voor 'Rain On Me' hadden opgenomen in Nigeria', zetten de jonge danseresjes bij hun imitatievideo. De meiden van de Dream Catchers Academy zijn zeer initiatiefrijk geweest en hebben zo goed mogelijk de originele videoclip van de zangeressen nagedaan. Ze hopen dan ook dat Gaga en Ariana de video zien en het viral gaat. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lady Gaga wilde Billie Eilish graag van advies voorzien

Het indrukwekkende filmpje levert veel reacties op onder de fans van Gaga en Ariana. 'Als dit je geen motivatie geeft om voor je dromen te gaan en alles wat je in de weg staat achter je te laten, weet ik het ook niet meer', klinkt het. 'Hebben jullie nog danseressen nodig?' vraagt er eentje aan de zangeressen. 'Wat een toewijding', vindt een ander van de de nagemaakte videoclip. 

Lady Gaga is niet alleen druk met het maken van muziek, maar ook van make-up. Leco vertelt er alles over in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore