Entertainment

André Hazes oefent heel hard voor een tweede kindje

03 juli 2020 13:03
Beeld © ANP

Hoewel de wens voor een tweede kindje er zeker is, laat André Hazes (26) weten dat de weg ernaartoe allesbehalve makkelijk gaat. "We zijn heel erg hard aan het oefenen", lachte hij zijn zorgen donderdag weg bij de Belgische zender Radio 2, waar hij nog meer opvallende uitspraken deed.

"Ik zie mezelf daar wel oud worden"

André en Monique hebben er nooit een geheim van gemaakt graag een broertje of zusje te willen voor hun zoontje, André Junior. Er liggen zelfs nog steeds een paar ingevroren embryo’s klaar. Toch is het niet zo eenvoudig volgens de populaire zanger, ook omdat Monique al wat ouder is. 

Des te meer reden om extra dankbaar te zijn voor de kleine André, van wie de zanger vanwege het virus de afgelopen maanden extra genoten heeft. Al brengt zijn bekendheid soms ook problemen met zich mee. Zo kan de familie Hazes niet 'even' op vakantie in Nederland. "Als ik met mijn kind een dagje naar een pretpark ga, dan ben ik toch nog heel de tijd bezig met foto’s en handtekeningen. Daarom ga ik graag weg. Vanaf het moment dat ik Duitsland binnenrij, is dat probleem voorbij", biecht hij op gedurende het interview.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes maakt pijnlijk foutje op Belgische tv

Vakantie is het enige moment waarop André, die een paar turbulente maanden achter de rug heeft, écht tot rust komt. De artiest had eigenlijk deze zomer twee trips naar Amerika op de planning staan, maar ziet het nu somber in. André: "Ik ben een echte Amerika-man. Ik ga er al 25 jaar naartoe en hou echt van het land, de mensen, de mentaliteit. Ik voel me daar altijd thuis. In Nederland zeggen ze vaak: ‘Doe maar normaal, da’s al gek genoeg’. Maar in Amerika kan en mag je gewoon gek en groots doen. Ik zie mezelf daar wel oud worden."

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Legobeeld van André Hazes duikt op op de Dam

André Hazes Senior zou deze week eigenlijk 69 jaar zijn geworden. Wat veel mensen niet weten is dat hij naast Roxeanne en André nóg meer kinderen heeft. Maar die willen niets van hen weten. Het hele verhaal wordt in deze video uitgelegd:

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Rachel Hazes en kids eren André Hazes op verjaardag

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore