Entertainment

Wesley Sneijder: 'Voor hetzelfde geld had ik iemand doodgeschoten'

02 juli 2020 21:41 Aangepast: 02 juli 2020 21:43
Wesley Sneijder Beeld © Getty Images

Als jongen uit de Utrechtse wijk Ondiep, is Wesley Sneijder met heel wat kattenkwaad opgegroeid. Dat een vos wel zijn haren, maar niet zijn streken verliest bleek maar weer uit de beelden die vorig jaar van hem opdoken. Hierop was te zien hoe hij bovenop een auto stond te dansen. Nu blikt hij terug op die nacht.

"Ik vroeg: wat heb ik gedaan?"

Wesley Sneijder vertelt in De Volkskrant dat hij zich van die nacht niet veel meer kan herinneren. "Bij dat incident waarbij ik op een auto danste, een jaar geleden, wist ik de volgende dag niet wat ik had gedaan. Het is in een moment van verstandsverbijstering gebeurd." Hij dacht dat hij niet zo veel gedronken, toch ging het mis. "Het kan verkeerd vallen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

8 onthullingen over Yolanthe uit de biografie van Wesley Sneijder

De oud-voetballer werd meegenomen door de politie. "Het mooiste was dat ik ’s ochtends wakker werd in het politiebureau. Er stond een agent in mijn celletje. Ik vroeg: wat heb ik gedaan? Vandalisme. Ik was blij toe. Hij vraagt: hoezo ben je blij? Ik zeg: voor hetzelfde geld had ik iemand doodgeschoten."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe geeft eerste reactie op biografie van Wesley Sneijder

Wesley bracht onlangs zijn nieuwe biografie Sneijder uit. Hierin doet hij niet alleen onthullingen over zijn voetbalcarrière, maar ook over zijn liefdesleven. Je ziet het in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore