Entertainment

Kelly Weekers en John Ewbank verrast met bijzonder kraamcadeau

02 juli 2020 17:12 Aangepast: 02 juli 2020 18:02
Beeld © ANP/Instagram @kelly_weekers

Kelly Weekers (30) en John Ewbank (51) verwelkomden vorige maand dochtertje Georgie Anne Marie en sindsdien zijn de kleine spruit en haar ouders overladen met cadeautjes. Maar wat geef je iemand eigenlijk als kraamcadeau? Nou, een alpaca blijkt een bijzonder goeie optie te zijn.

"Ik doe de baby, jij doet deze baby’s"

'Het meest originele kraamcadeau', zo noemt Kelly de twee beestjes die vanmiddag opeens bij haar op de stoep stonden op Instagram. Volgens de voormalig Miss Nederland zijn Bertje en Dré'tje, zoals de dieren heten, absolute 'kraamcadeau-goals'.

Bij het cadeau is aan alles gedacht: zo heeft papa John een nieuwe tondeuse in zijn hand én een paar breinaalden. "Ik doe de baby, jij doet deze baby’s", grapt Kelly in een korte video tegen haar lief.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Kelly Weekers had een extreem snelle bevalling

Georgie is het tweede kindje voor Kelly en John. Ze hebben samen al dochter Scottie. De songwriter heeft ook een dochter uit zijn huwelijk met Vivian Reijs, Day. 

We spraken Kelly over de geboorte van Georgie. In de video hieronder vertelt ze over het bijzondere moment en haar extreem snelle bevalling.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pasgeboren dochtertje John Ewbank slaapt goed door

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore