Ga naar de inhoud
Entertainment

Everon doet boekje open vertrek Inge Schrama uit GTST

Beeld © ANP

Sjors Langeveld was jarenlang een vertrouwd gezicht in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Inge Schrama (34) kroop veertien jaar in de huid van Sjors, maar stapte in 2017 uit de soap omdat ze kampte met een zware burn-out. Haar tegenspeler Everon Jackson Hooi (38) hield dubbele gevoelens over aan hun laatste scène samen.

"Sjors was toch eigenlijk de heilige Maria van de serie en Bing was ook wel een goedzak, maar raakte altijd in de problemen"

Bing en Sjors waren een begrip in soapland en waren het toonbeeld van een sterk koppel. Wat hen band zo speciaal maakte was volgens Everon dat hun personages enorme tegenpolen waren, zo vertelt de acteur in Goede Tijden, Zomer Tijden. "Sjors was toch eigenlijk de heilige Maria van de serie en Bing was ook wel een goedzak, maar raakte altijd in de problemen."

Volgens Everon raakte de twee in de loop der jaren steeds meer naar elkaar toegegroeid, wat volgens hem het schieten van scènes steeds makkelijker maakte ‘omdat je zo op elkaar bent ingespeeld’. Toch kwam er bruut een einde aan hun samenwerking toen Inge een burn-out kreeg. Hierover zegt hij: "Wat ik daar nog steeds heel erg vervelend aan vind, is dat ik een scène met haar heb gedraaid, maar nooit wist dat het mijn laatste scène met haar zou zijn." Hoe het nu met de actrice gaat vertelt hij in deze video:

Everon
Lees ook:
Everon Jackson Hooi brengt ode aan ex-vriend

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland.

Maakt
Lees ook:
Maakt tweelingzus Bowien Galema haar entree in GTST?

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden is Jette van der Meij te gast, die al jarenlang de rol van Laura Selmhorst op zich neemt. En ze is niet alleen, maar met haar soapkleinkind Ruud Feltkamp, die de serie in 2018 verliet.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.