Entertainment

Ziekenhuisopname gooide roet in eten GTST-terugkeer Bartho Braat

06 juli 2020 10:23 Aangepast: 06 juli 2020 11:12
Bartho Braat

Bartho Braat (69) is al enkele jaren niet meer als vaste acteur te zien 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Wél keert hij iedere december plichtsgetrouw terug op de set, met uitzondering van vorig jaar. Waarom hij toen niet te zien was? Dat legt hij uit in 'Goede Tijden, Zomer Tijden'.

"Hij werd zondagavond gebeld en is maandag meteen gekomen"

De afgelopen jaren schitterde Bartho Braat ieder jaar als Sinterklaas in GTST, maar afgelopen seizoen moest 'ie een jaartje overslaan vanwege een acute ziekenhuisopname voor zijn darmen. De acteur kampte al vijf dagen met een 'helse pijn' voordat de juiste diagnose werd gesteld. Hij moest direct worden opgenomen, dus het kinderfeest ging voor hem niet door. Zo kwam Wilbert Gieske in het spel. Bartho vertelt nog meer over het voorval in onderstaande video:

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Gezinsgeluk Tiffy en Lucas bedreigd in nieuw seizoen GTST

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wordt zoontje Fajah Lourens de nieuwe hunk van GTST?

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden is Jette van der Meij te gast, die al jarenlang de rol van Laura Selmhorst op zich neemt. En ze is niet alleen, maar met haar soapkleinkind Ruud Feltkamp, die de serie in 2018 verliet.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore