Ga naar de inhoud
Entertainment

Bartho Braat hoopt op vaste terugkeer als Jef Alberts in GTST

Beeld © EndemolShine / GTST

Bartho Braat (69) gaf 25 jaar kleur aan het personage Jef Alberts in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. In 2017 nam hij afscheid van Meerdijk en zijn inwoners, maar hij mist ze nog elke dag.

"Dat zou ik heel erg leuk vinden"

Destijds vertrok Jef samen met zijn broer Robert naar een wijnboerderij in Frankrijk, om daar samen te gaan genieten van hun oude dag. In de afgelopen jaren keerde Jef meerdere keren terug voor een bliksembezoek aan zijn vrienden. En dat blijkt te smaken naar meer! Zo biecht de GTST-veteraan op best graag weer voor vast terug te willen keren in de serie. "Ik wil best terug, zeker, dat zou ik heel erg leuk vinden", aldus de geliefde acteur.

Benieuwd hoe zijn tv-stiefzoon Everon Jackson Hooi, ook bekend als Bing Mauricius, denkt over een terugkeer van Jef? Bekijk dan gauw onderstaande video.

Transformeer
Ook leuk:
Transformeer je huis tot De Rozenboom uit GTST

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics en Eijerkamp.

Maakt
Lees ook:
Maakt tweelingzus Bowien Galema haar entree in GTST?

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden is Jette van der Meij te gast, die al jarenlang de rol van Laura Selmhorst op zich neemt. En ze is niet alleen, maar met haar soapkleinkind Ruud Feltkamp, die de serie in 2018 verliet.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.