Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze oud-deelnemers zijn favoriet om terug te keren in WIDM

Beeld © AVROTROS

De grootste fans van 'Wie is de Mol?' konden hun geluk niet op toen bekend werd dat er deze zomer nóg een seizoen van het populaire programma verschijnt. Er gaan al maanden speculaties over de eventuele deelnemers van het seizoen, dat al is opgenomen.

"Ron staat met stip bovenaan"

Het gerucht dat het om een seizoen gaat waarbij oud-kandidaten terugkeren doet al een tijdje de ronde. Maar zoals altijd is alles rondom Wie is de Mol? beschermd alsof het leven van de makers ervan af hangt.

De fans zouden een seizoen met oude gezichten wel leuk vinden, zo blijkt uit een rondgang van De Telegraaf. Bovenaan het lijstje van mensen die wel terug zouden mogen komen staat Ron Boszhard, die een aantal jaar geleden roemloos werd geëlimineerd, tot tweemaal toe. Ook Nikkie de Jager wordt vaak genoemd bij de fans.

Nieuw
lees meer:
Nieuw seizoen Wie is de Mol? is al opgenomen

De Telegraaf sprak met grote fans van het programma. 'Molloot' Jos Meijers denkt dat een seizoen met oud-deelnemers het meest waarschijnlijk is. "Er zijn op internet ooit vragen geweest vanuit de regie: welke kandidaat zou jij een nieuwe kans willen geven? Toen het extra seizoen werd aangekondigd, wist heel Mollotig Nederland waarom die vraag was gesteld. Ron staat met stip bovenaan, maar hij zit er vast niet op te wachten om weer als eerste te vertrekken", aldus Jos.

De winnaars van Wie is de Mol? krijgen uiteraard een geldprijs. Maar waar hebben ze dat geld eigenlijk aan gespendeerd? Je ziet het in de video hieronder.

Wat deden oud WIDM-winnaars met het gewonnen geldbedrag?

04:20