Ga naar de inhoud
Entertainment

Katja Schuurman eerlijk over zwangerschap: 'Pieken en dalen'

Beeld © ANP

Katja Schuurman slaat zich dapper door haar zwangerschap heen. Dat zegt de presentatrice en actrice in de nieuwste aflevering van de Kaj Gorgels' podcast 'Effe Relativeren' waarin ze te gast is.

"Het lijkt soms alsof een ander iemand bezit van mij neemt"

De 45-jarige Katja is momenteel zeven maanden zwanger. Het gaat nu goed, maar de afgelopen maanden heeft ze ook haar mindere momenten gehad. "Ik moet zeggen: ik heb ook wel op apegapen gelegen. Ik ben normaal een behoorlijk energiek iemand. Als ik dat even niet ben dan weet ik mezelf er wel overheen te zetten maar dat was nu echt geen optie."

Mijlpaal
Lees ook:
Mijlpaal voor Katja Schuurman: eindelijk billboard-girl

Katja had zo weinig energie dat ze "zo ongeveer" doorligplekken kreeg en door de hormonen heeft ze het mentaal gezien ook soms zwaar. "Het lijkt soms alsof een ander iemand bezit van mij neemt", aldus Katja. Dat uitte zich in moordneigingen en huilbuien. "Het is verschrikkelijk (...) maar het gaat nu goed."

Katja
Lees ook:
Katja Schuurman doet bruiloft nog eens dunnetjes over

Katja en haar man Freek maakten in februari bekend dat er een kleintje op komst is. De actrice heeft al een dochter met haar ex-man Thijs Römer, de 10-jarige Sammie.

De Beter Laat Dan Nooit-presentatrice nam een bijzonder iemand mee naar haar twaalf weken echo. Je ziet het in de video hieronder. 

Katja Schuurman heeft bijzondere gast bij twaalf weken echo

01:03