Ga naar de inhoud
Entertainment

Emilia Clarke onthult haar grootste skincare-geheimen in video

Beeld © Getty Images

Emilia Clarke is vooral bekend vanwege haar rol in 'Game of Thrones', maar naast acteren heeft de Britse nog een passie: make-up. De 33-jarige is dan ook ambassadeur van Clinique en in een speciale video van het merk doet de actrice al haar geheimen uit de doeken.

"Dit is key voor een zuivere huid zonder puistjes"

Emilia spreek haar fans vanuit Londen, waar haar thuisbasis is. "Ik kijk ernaar uit om de lockdown achter me te laten, maar ik ben ook een beetje angstig", bekent ze eerlijk aan het begin van de video. "Ik voelde me heel comfortabel in mijn eigen huis."

Normaal gesproken draagt de actrice al geen lagen make-up en de afgelopen maanden al helemaal niet. Desondanks heeft ze de laatste tijd veel last van onzuiverheden, dat ze afschuift op haar hormonen. Ondertussen probeert ze regelmatig haar kussen (een bron van bacteriën!) te wassen en maakt ze ook elke ochtend en avond haar gezicht schoon met niet één, maar twee verschillende cleansers. "Dit is key voor een zuivere huid zonder puistjes", aldus Emilia.

Emilia
Lees ook:
Emilia Clarke snapt kritiek op einde Game of Thrones

De Me Before You-ster gaat wat betreft make-up het liefst voor een natural look en haalt naderhand dan ook altijd een beetje weg. Volgens Emilia is het beter om steeds een klein beetje aan te brengen, in plaats van in één keer een heleboel. "Ik ben zoveel op de set, dus ik draag altijd veel make-up. Dus als ik het zelf doe, wil ik niet te veel dragen", legt ze uit.

Ook vertelt Emilia regelmatig samen met haar moeder in de weer te zijn met crèmes en poeders. "Vroeger leerde zij mij, maar nu is het andersom omdat ik constant professioneel wordt opgemaakt."

Emilia
Lees ook:
Emilia Clarke: 'Ik google mezelf niet'

Kijk de hele livestream hier terug.