Entertainment

Deze Sex and the City-acteur ziet er nu héél anders uit

01 juli 2020 16:43 Aangepast: 01 juli 2020 19:47
Beeld © HBO

Jason Lewis (49) speelde de zeer knappe toyboy van Samantha in de inmiddels oude hit-serie 'Sex and the City'. De acteur die Jerry Jarrod vertolkte in de comedyserie werd razend populair toen hij opdook als de 'hunk' die het populaire karakter Samantha op de knieën kreeg. Letterlijk en figuurlijk. Maar goed, inmiddels ziet deze toyboy er heeeeel anders uit.

"Daar heb ik veel van geleerd"

Vrouwen- en mannenharten sloegen op hol toen Samantha's toyboy Jerry, gespeeld door Jason, twintig jaar geleden werd geïntroduceerd in Sex and the City. Maar zijn gladde koppie en gekamde coupe zijn inmiddels verleden tijd. Jason was namelijk onlangs te gast in de The Morning Show, waar hij zijn met zijn huidige look debuteerde. De acteur heeft tegenwoordig een flinke snor en een stuk bruinere lokken. Heel wat anders. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

SATC-acteur Chris Noth (65) is weer vader geworden

Jason was te gast om te praten over zijn rol in de hitserie van de jaren negentig. Zo vertelde hij over zijn liefdesscènes met Kim Cattrall (Samantha) in de show. "Het waren veel opnames met heel veel mensen erbij. Daar heb ik veel van geleerd", verklaarde hij. Hij denkt wel te weten waarom Sex and the City zo ongelooflijk succesvol was. "Dat heeft waarschijnlijk te maken met het eerste woord in de titel", grapt hij. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Cattrall over derde SATC-film: 'Nee betekent nee'

Het rommelde vaak achter de schermen bij Sex and the City en de actrices kunnen elkaar nog altijd niet zien of luchten, zo lijkt het. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore