Entertainment

Speciale rozenceremonie De Bachelorette zorgt voor extra spanning

01 juli 2020 14:30
De Bachelorette aflevering 8 Beeld © Videoland/RTL

In de achtste aflevering van 'De Bachelorette' gooit Gaby Blaaser het over een andere boeg. De rozenceremonie komt namelijk compleet onverwacht en ziet er héél anders uit dan de vorige keren... Let op: dit artikel bevat spoilers over de achtste aflevering van De Bachelorette.

"Zou het nu per gang zo gaan?"

Waar Gaby normaal gesproken elke aflevering afsluit met de mannen tijdens de rozenceremonie, ziet de ceremonie er nu anders uit. De heren denken te gaan genieten van een ontspannen lunch, maar dan krijgt Niek ineens geen lunch maar een roos op zijn bord. Of hij even naar Gaby wil komen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Boy van De Bachelorette deelt transformatiefoto's

De mannen krijgen de schrik van hun leven: wat heeft dit te betekenen?! "Zou het nu per gang zo gaan?", vraagt Boy zich af. De heren tasten volledig in het duister. Kasper gokt: "Een verkapte ceremonie dit."

Al snel blijkt dat de mannen één voor één bij Gaby mogen komen om een roos te mogen ontvangen. De felbegeerde vrijgezel wil namelijk een een-op-een momentje met haar mannen om zo beter uit te leggen waarom ze wel of niet door zijn naar de volgende aflevering.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Waarom Jordy twee verschillende schoenen droeg op date

Na Niek, zijn Joey en Kasper aan de beurt. Alledrie zijn zij door naar  de volgende ronde. Ritchie wordt daarna gesommeerd om naar Gaby toe te komen, maar hij wordt tot zijn grote verdriet naar huis gestuurd.

Tenslotte zoekt Gaby de laatste drie mannen (Boy, Jethro en Jordy) op, maar ze neemt maar twee rozen mee. Jordy krijgt de eerste roos, wat betekent dat het nu gaat tussen Jethro en Boy. Als de laatste roos naar Boy gaat, is Jethro vooral verbaasd. "Maar volg je hart", zegt hij tegen Gaby.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaby zoent met déze man in De Bachelorette (nee, niet Joey)

Gelukkig had Gaby toch nog een kleine verrassing in petto. Ze neemt een rode roos uit het vaasje dat op tafel staat en geeft deze aan Jethro.

En dat betekent dus dat Ritchie de enige is die De Bachelorette heeft moeten verlaten. "Het geeft niet, want het betekent dat zij een stapje dichterbij de liefde is", aldus de vrachtwagenchauffeur.

Elke woensdag zie je een nieuwe aflevering van De Bachelorette bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore