Entertainment

Thomas Berge woont weer bij ex: 'Juiste beslissing'

30 juni 2020 17:28
Beeld © ANP

Ondanks dat Thomas Berge (30) niet meer samen is met de moeder van zijn zoontje, kunnen de twee nog altijd prima door één deur. In '100%NL Magazine' vertelt de zanger zelfs speciaal voor zijn ex verhuisd te zijn.

"Ik hou van Myrthe met heel mijn hart en ziel om wie ze is als persoon"

Thomas en zijn ex Myrthe zijn al vier jaar geen stel meer, maar kunnen het nog altijd goed met elkaar vinden. Het contact tussen hen is volgens de zanger 'echt geweldig'. "Ik hou van Myrthe met heel mijn hart en ziel om wie ze is als persoon, maar onze energieën zijn hetzelfde", zegt hij in het blad. "De keuzes die je maakt als je uit elkaar gaat, of als je op de een of andere manier slechter met elkaar omgaat, hebben altijd te maken met je eigen ego. Als je dat ego opzij kunt zetten, gaat alles veel makkelijker."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Thomas Berge imponeert met zijn versie van Arcade

Thomas en Myrthe hebben samen een zoontje, Jack. Speciaal voor hem pakte de zanger zijn spullen en verkaste weer naar Alphen aan den Rijn, wat hij zelf 'de allerbeste keuze die ik ooit heb gemaakt' noemt. "Myrthe woont 600 meter verderop. Jack is een keer op een woensdagmiddag naar me toe gefietst vanuit school. Toen deed ik de deur open en daar stond mijn kleine man. Dat moment besefte ik dat dit de juiste beslissing was."

Of er nog een nieuwe liefde in het spel is? Hoewel Thomas niet aan het zoeken is, geniet hij wel van vrouwen zonder er een label op te plakken. Niets serieus dus. "Ik zeg nu ook: ‘Je moet geen verwachtingen van mij hebben. Die kan ik op dit moment niet waarmaken'", aldus de zanger.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Thomas Berge geeft thuisconcerten tijdens het eten

Het hele interview lees je in het nieuwe 100%NL Magazine dat vanaf 2 juli in de winkels ligt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore