Entertainment

Gaby zoent met déze man in De Bachelorette (nee, niet Joey)

30 juni 2020 16:10 Aangepast: 30 juni 2020 16:41
Beeld © Videoland/Jean-Pierre Fourie

Publiekslieveling Joey mag wel oppassen: de andere heren uit 'De Bachelorette' zijn druk bezig met een inhaalslag. Woensdag verschijnt er weer een nieuwe aflevering van de datingshow bij Videoland, maar uit de korte teaser die de streamingdienst zojuist deelde kunnen we opmaken dat er weer gezoend gaat worden. Maar met wie..?

"Ik denk dat Joey nu ver achter mij ligt"

Nog een handjevol singles zijn in de race om het hart van de 34-jarige Gaby Blaaser te veroveren. Hoewel de Instagram-babe eerder al stiekeme kusjes uitwisselde met Joey, groeien Gaby en Jordy ook steeds dichter naar elkaar toe. Létterlijk zelfs is te zien in de sneak peek.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wordt deze realityqueen de volgende Bachelorette?

In de video omschrijft romanticus Jordy dat de liefde in ieder geval in de lucht hangt. "Het voelt goed, het voelt fijn, het voelt comfortabel. Ik denk dat Joey nu ver achter mij ligt", aldus Jordy. Ook bachelorette Gaby geeft toe dat er tussen hen iets is: "Ik merk gewoon dat wij zo’n sterkte band aan het creëren zijn." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bas Smit 'baalt' van De Bachelorette-deelnemer Niek

Op andere beelden is te zien dat Gaby twijfelt over haar mannen. Ze had voor lange tijd vier favorieten, maar nu stuurt ze toch één van die vier naar huis. Wie het is? Je ziet het woensdag bij Videoland.

Elke woensdag zie je een nieuwe aflevering van De Bachelorette bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore