Entertainment

Lizzie McGuire verschijnt in juli op Disney+

30 juni 2020 16:33
Beeld © Disney

Voor degenen die toe zijn aan een flinke dosis nostalgie is er goed nieuws. De serie 'Lizzie McGuire' staat vanaf 10 juli namelijk op 'Disney+'. Het gaat om de eerste twee seizoenen.

Seizoen één en twee zullen vanaf 10 juli te zien zijn op Disney+. Lizzie McGuire is een populaire Amerikaanse komedieserie die werd uitgezonden van 2001 tot en met 2004. Lizzie wordt gespeeld door Hilary Duf en moet zien te overleven op de middelbare school. Naast de échte Lizzie is er ook een geanimeerde versie van het personage; dat alter ego laat zien wat Lizzie denkt maar niet durft te zeggen.

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Lizzie McGuire-cast speelt iconische aflevering na via Zoom

Voor nu komen oude afleveringen van Lizzie McGuire dus terug op televisie, maar het zou zomaar kunnen dat over niet al te lange tijd ook nieuwe afleveringen van de serie te zien zijn. De serie krijgt namelijk een reboot, zo werd een tijdje geleden bekendgemaakt. Toch blijkt dat allemaal moeilijker in elkaar te zitten dan gedacht. Hilary zei er het volgende over tegenover People: "Er vinden nog altijd gesprekken plaats en we hopen dat we een middenweg vinden, waarbij aan beide kanten wat concessies moeten worden gemaakt." Wanneer de nieuwe afleveringen exact verschijnen, blijft dus nog even spannend.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore