Ga naar de inhoud
Entertainment

Fans Adele weten het zeker: déze rapper is haar nieuwe liefde

Beeld © Getty Images

De liefdesperikelen van Adele (32) vinden altijd hun weg in haar muziek. De 'Hello'-zangeres staat bekend om haar nummers over hartzeer en haar fans verwachten dan ook dat de volgende cd gaat over haar scheiding van Simon Konecki. Maar wellicht blijkt de plaat straks wel over een nieuwe liefde te gaan...

"Volgens mij hebben ze een relatie"

Adeles scheiding van Simon is nog niet helemaal rond, maar fans hebben het donkerbruine vermoeden dat de zangeres helemaal over de breuk heen is. Ze plaatste een paar foto's op Instagram waarop ze kijkt naar een herhaling van haar Glastonbury-optreden van vier jaar geleden. Het viel velen op dat rapper Skepta daar een reactie op achterliet. 'Ik zie dat je je eigen Instagram-wachtwoord weer hebt', aldus de rapper. Hiermee refereert hij naar een interview waarin Adele toegaf de wachtwoorden van haar social media-accounts niet te mogen hebben van haar management, omdat ze anders domme dingen online zou zetten. 

Adele
Lees ook:
Adele laat haar transformatie zien met foto 'voor' en 'na'

Skepta's reactie heeft inmiddels bijna achtduizend likes gegenereerd, maar vooral Adeles eigen reactie op zijn opmerking maakt de tongen los. De zangeres liet namelijk een hartjes-emoji achter onder zijn berichtje. Fans reageren verbaasd en opgetogen. 'Volgens mij hebben ze een relatie', zo klinkt het. De geruchten doen al langer de ronde dat Adele met Skepta samen is.

Adele
Lees ook:
Adele geeft duidelijkheid over langverwachte album

Wellicht krijgen Adeles fans de antwoorden over haar relatiestatus wanneer ze eindelijk weer een nieuw album uitbrengt. Het is al lange tijd bekend dat ze er druk mee bezig is, maar wanneer de plaat verwacht kan worden, is niet duidelijk: in ieder geval niet in de nabije toekomst, want ze liet recentelijk weten dat alles door de coronacrisis vertraging oploopt. In de tussentijd vliegen de kilo's ervan af bij de superster en dat levert gemengde reacties op. In de video hieronder zie je er alles over.

Nieuwe figuurtje Adele maakt de tongen los

05:18