Entertainment

Dave Roelvink moet twee weken in quarantaine

30 juni 2020 11:03 Aangepast: 30 juni 2020 11:08
Dave Roelvink Beeld © ANP

Dave Roelvink zit momenteel in Turkije voor een bezoekje aan de tandarts. De 26-jarige Roelvink-telg laat in 'De 538 Ochtendshow' weten dat hij bij terugkomst in Nederland twee weken in quarantaine moet.

"En even een weekje er tussenuit"

Dave is deze week naar Turkije gevlogen voor nieuwe facings. Bij deze behandeling worden je eigen tanden gevijld en wordt er een neptand omheen geplaatst. De tandjes van Dave zijn ondertussen al afgeslepen en hij moet nu drie dagen wachten tot zijn facings klaar zijn en geplaatst kunnen worden. "Dan kom ik weer naar Nederland en moet ik twee weken in quarantaine", vertelt hij in De 538 Ochtendshow bij Frank Dane. Het reisadvies naar Turkije is momenteel nog oranje, dus niet-noodzakelijke reizen worden afgeraden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dave Roelvink gooit zijn levensstijl drastisch om

De vraag is natuurlijk waarom Dave tóch naar het land is afgereisd. Dat heeft alles te maken met het kostenplaatje - de behandeling kost in Turkije zesduizend euro en in Nederland loopt dezelfde behandeling al snel op tot achttienduizend euro. "En even een weekje er tussenuit. Ik had het toch al niet heel erg druk in Nederland."

Dave toonde gisteren al hoe zijn gebit er nu uitziet. Je ziet het in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dave Roelvink met piepende banden richting ziekenhuis

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore