Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuwe presentatieklus voor Shary-An: Expeditie Ondergronds

Beeld © RTL/Martijn van Gelder

Nog eventjes wachten en je kind zou mee kunnen doen aan 'Expeditie Ondergronds.' In het nieuwe programma zoeken jongeren letterlijk de diepte op. In de eerste aflevering dalen ze tot 40 meter af in de mysterieuze mergelgrotten van ASP Adventure te Limburg. En zo lang ze in het spel zitten, zullen zij niet meer boven komen...

"Ben jij bang in het donker?"

Er komt een speciaal programma bij Videoland en RTL waarin kinderen tussen de 13 en 16 jaar mee kunnen doen. In Expeditie Ondergronds gaan vijf jongens en vijf meisjes 72 uur lang de strijd met elkaar aan. En niet zomaar ergens, maar 40 meter onder de grond. Het is een strijd tussen de jongens tegen de meisjes, waarin ze worden getest op doorzettingsvermogen, inzicht en bovenal lef.

Fien
Lees ook:
Fien verklapt geheimen achter de schermen Expeditie Robinson

Niemand minder dan Shary-An presenteert het programma. "Ben jij bang in het donker?" vraagt ze in de oproepvideo van het programma. De zangeres deed vorig jaar zelf mee aan Expeditie Robinson en werd uiteindelijk derde. Wanneer het programma bij Videoland en RTL te zien zal zijn, is nog onbekend. 

Iris
Lees ook:
Iris Rulkens doet haar ding met Elroy van Expeditie Robinson

Het belooft een onvergetelijke strijd te worden in Expeditie Ondergronds. De jonge deelnemers kunnen alvast inspiratie opdoen in de video hieronder, waarin de vijf meest onvergetelijke momenten uit Expeditie Robinson te zien zijn. 

TV Throwback: 5 onvergetelijke momenten uit Expeditie Robinson

10:47