Ga naar de inhoud
Entertainment

Annemiek uit BzV heeft geoogst: dit is haar nieuwe vriend

Beeld © Linelle Deunk/KRONCRV

Het 'Boer zoekt Vrouw'-avontuur van boerin Annemiek eindigde niet met 'ze leefden nog lang en gelukkig'. Maar na het programma heeft Annemiek alles behalve stilgezeten. Ze heeft namelijk tóch een nieuwe vlam en aan RTL Boulevard heeft ze verteld wie het is.

Annemiek is dolgelukkig met Charlie, die webdesigner is. De twee kennen elkaar nu zes weken. Annemiek vertelt aan RTL Boulevard over haar nieuwe vlam. Zo stuurde hij haar een berichtje op Instagram. "Eigenlijk zijn we sindsdien niet meer gestopt met praten."

De twee hebben enorme raakvlakken met elkaar. "We schaken allebei graag, houden van speciaalbiertjes, zijn allebei wel sportief en houden van gezelligheid. Onze echte raakvlakken liggen meer in de diepte", vertelt Annemiek. En dan is Charlie ook nog eens ontzettend lief. "Hij doet zulke leuke dingetjes. Vorige week vond ik een briefje in mijn tas. Dat is toch leuk", aldus een stralende Annemiek.

Voor wie nou ontzettend benieuwd is hoe Charlie eruit ziet, hieronder zie je een foto van hem. Tekst gaat verder onder de foto.

Dit
lees meer:
Dit is hoe Annemiek uit BzV haar nieuwe vlam heeft ontmoet

Een echte boer is Charlie niet. Een tijdje terug kwam hij voor het eerst langs op de boerderij. "Ik geloof niet dat hij eerder een koe van dichtbij had gezien", vertelt ze lachend. "Normaal kijkt hij ook nooit naar Boer zoekt Vrouw, maar vanwege corona was er geen voetbal hé. Hij moest wel." 

Momenteel zien de twee elkaar vooral in het weekend. "Stel dat we op het punt van samenwonen komen, zal hij toch echt naar Drenthe moeten verhuizen."

Boerin Steffi vond het meest recente seizoen van Boer zoekt Vrouw maar gek. In de video hieronder vertelt ze er alles over.

Boerin Steffi vindt het maar een gek seizoen van Boer zoekt Vrouw

06:24
Bron: RTL Boulevard