Entertainment

Zach over manipulatie: 'Dit is wat jullie níet zagen op tv'

27 juni 2020 18:14 Aangepast: 27 juni 2020 18:17
Beeld © Temptation Gossip

Dat er in programma's als 'Temptation Island' het één en ander wordt geknipt en geplakt om verhaallijnen te creëren, is inmiddels wel bekend. Zo heeft Zach in het laatste seizoen de absolute de playboy-rol te pakken. Toch heeft hij naar eigen zeggen een kant getoond die het nooit tot de uitzending zelf schopte. Dat vertelt hij in het 'Grazia Zomerboek'.

"Ik was een week lang heel emotioneel en heb op de dream date twintig van de 24 uur lopen janken"

De CEO van Fuckboy Airlines heeft het niet tot publiekslieveling geschopt. Wel is hij de absolute spraakmaker én gangmaker van het seizoen. Aan Grazia vertelt Zach dat hij wel begrijpt hoe hij is neergezet in het liefdesprogramma, hoewel Romée en Bibi kunnen beamen dat er veel fragmenten zijn die de uitzending niet haalden.

"Ik was een week lang heel emotioneel en heb op de dream date twintig van de 24 uur lopen janken. Ergens misschien beter, ze hadden me ook kunnen afspiegelen als een slappe lul die alleen maar emotioneel zat te wezen", vertelt Zach.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Simone in tranen om Zach: 'Hij heeft mij gebrainwasht'

Spijt van zijn deelname heeft Zach in ieder geval niet. De breuk met zijn ex-vriendin is als een verlossing voor hem. "Ik ben eindelijk een beetje losgekomen van Simone. Mijn vrienden zijn heel blij dat dat gelukt is, want ik was obsessed door haar." Meer over zijn relatie met haar vertelt hij in onderstaande video. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore