Ga naar de inhoud
Entertainment

Matthijs van Nieuwkerk kondigt terugkeer op televisie aan

Beeld © ANP

Matthijs van Nieuwkerk heeft sinds het einde van 'De Wereld Draait Door' eind maart zeeën van tijd. De presentator heeft naar eigen zeggen niet zo veel te doen. "Ik lanterfant een beetje", zei Matthijs donderdagavond in 'Beau'.

De presentator brengt zijn tijd vooral sportend, lezend en met geliefden door. Dat is een veel rustiger tempo dan hij vijftien jaar had tijdens DWDD. "Het was mijn leven. Ik heb me vijftien jaar druk gemaakt, echt druk gemaakt, om alles."

Matthijs
Lees ook:
Matthijs van Nieuwkerk schuift om bijzondere reden aan bij Beau

Nog altijd staat Matthijs volledig achter zijn keuze om met het populaire programma te stoppen, maar wennen was het wel. "Dit was mijn leven en daar kwam een eind aan, maar het is helemaal niet zo dramatisch eigenlijk."

Klaar bij de publieke omroep is de presentator niet. Begin volgend jaar keert hij terug op de zaterdagavond, maar daar kan Matthijs nog niet zo veel over zeggen. "In januari is er als het goed is weer iets nieuws waar ik me heel erg op verheug."

Ook in RTL Boulevard vertelde Matthijs dat hij volgend jaar terugkeert op tv en dat hij druk bezig is met nieuwe plannen. De presentator kan er helaas nog niet veel over vertellen.

Naast alle televisieplannen, wordt Matthijs ook nog eens opa. Of hij gaat oppassen op zijn kleinzoon? Je ziet het in de video hieronder.

Matthijs van Nieuwkerk broedt op nieuw tv-format

02:02