Entertainment

Coronacrisis klein geschenk voor Danny Vera en zwangere vrouw

25 juni 2020 19:19
Danny Vera Beeld © ANP

Danny Vera en zijn vrouw Escha probeerden al jarenlang om in verwachting te raken. Ziekenhuisbezoek na ziekenhuis bezoek; maar een zwangerschap bleef uit. In februari zou het stel andere stappen gaan ondernemen, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. En toen patsboem was Escha in verwachting.

"Het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk"

Een ontzettend blije Danny Vera vertelt aan RTL Boulevard dat het een hele struggle was om zwanger te worden. "Het was niet heel erg makkelijk. We zijn al vier jaar ziekenhuis in en ziekenhuis uit." Het kwam zelfs nog wel eens voor dat Danny tot diep in de nacht ergens moest optreden en dan de volgende ochtend in het ziekenhuis moest zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Danny Vera wordt voor de eerste keer vader

"Eigenlijk zouden wij in februari nog andere stappen ondernemen, maar toen kwam corona en mochten we niet meer naar het ziekenhuis." Dit betekende dat Danny en zijn vrouw Escha hun kinderwens even opzij moesten zetten. Na de zomer zouden ze weer naar het ziekenhuis kunnen. En toen gebeurde er een wonder: Escha raakte op natuurlijke wijze in verwachting. "Het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk." De aanstaande vader denkt dat het komt doordat hij en zijn vrouw het rustig aan moesten doen. Geen optredens meer, maar gewoon samen thuis met een wijntje op de bank.

Hun zwangerschapstraject hebben ze nooit met het grote publiek gedeeld. Volgens de zanger is er al genoeg negativiteit in de wereld en daarom deelde hij alleen positieve berichten. Tot nu dan, omdat hij het belangrijk vindt dat mensen weten dat niet alles in het leven zomaar komt aanwaaien. "Het is natuurlijk niet dat het vanzelfsprekend is dat je gewoon zwanger raakt heel snel. Dat hebben meer mensen en dat was bij ons ook."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Danny Vera volgend jaar ook op Pinkpop

Dit jaar verwachten ze hun eerste kindje. En het wordt zelfs een kerstcadeautje, want Escha is uitgerekend tijdens kerst. "Ik ben een heel blij man en ben heel trots op mijn vrouw. Het is bijzonder en ik ben blij dat ik het mee mag maken."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore