Ga naar de inhoud
Entertainment

Maakt tweelingzus Bowien Galema haar entree in GTST?

Nu veel oude bekenden weer terugkeren in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', begint het bij Tanja Jess (53) ook te kriebelen. Er is alleen één probleempje: haar personage Bowien is niet meer in leven. Al is dat in soapland nooit een probleem geweest.

"Toen ik Babette en Cas terug zag keren dacht ik: het is ook wel weer gezellig"

De actrice was van 1997 tot 2000 te zien in de rol van Bowien Galema. In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt ze de set enorm te misen, vooral 'het familiegevoel'.

"Alles wat speelde in je privéleven besprak je als eerste met je collega’s, want dat waren de mensen die je het meest om je heen had", blikt ze met weemoed terug op haar tijd bij de soap. "Toen ik Babette en Cas terug zag keren dacht ik: het is ook wel weer gezellig." Of we Tanja binnenkort ook daadwerkelijk weer terugzien? Dat vertelt ze hier:

Goede Tijden, Zomer Tijden: Dit is het liefdesgeheim van Erik en Caroline

12:40
Tanja
Lees ook:
Tanja Jess samen met Anouk en Victoria op de bühne

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics en Eijkerkamp.

Wordt
Lees ook:
Wordt zoontje Fajah Lourens de nieuwe hunk van GTST?

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn soapveteraan Bartho Braat en Everon Jackson Hooi te gast.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.