Ga naar de inhoud
Entertainment

Audiofragment opgedoken met spoiler nieuw seizoen GTST

Beeld © Goede Tijden, Slechte Tijden / EndemolShine

Ludo Sanders, gespeeld door acteur Erik de Vogel, staat al 25 jaar bekend als dé schurk van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Toch kreeg hij afgelopen seizoen concurrentie. Hoe die strijd afloopt? Wij hebben alvast een exclusief audiofragment van het nieuwe seizoen.

Vanaf 31 augustus verschijnt Nederlands langslopende serie gelukkig weer elke werkdag op de buis. In de laatste afleveringen zagen we hoe Ludo voor een lastige keuze stond. Kiest hij ervoor om zijn kleinzoon te redden? Of gaat hij toch voor zijn trots? Luister het exclusieve fragment in de video hieronder:

Wordt
Lees ook:
Wordt zoontje Fajah Lourens de nieuwe hunk van GTST?

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics en Eijkerkamp.

GTST-hunk
Ook leuk:
GTST-hunk Dorian Bindels krijgt pikante verzoeken van vrouwen

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn soapveteraan Bartho Braat en Everon Jackson Hooi te gast en zij onthullen een flinke spoiler...

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.