Ga naar de inhoud
Entertainment

Veronica Inside-mannen zien elkaar weer bij praatprogramma

Beeld © ANP

Hoewel de mannen van 'Veronica Inside' ruzie hebben, kwamen ze woensdagavond toch samen voor een online uitzending voor de businessclub van FC Twente. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen schoven alledrie aan, maar zouden tijdens het programma niet hebben gesproken over hun onenigheden.

"Ik weet niet hoe moeilijk dat is"

Na de uitzending van Veronica Inside maandag kregen Wilfred, René en Johan ruzie. In de uitzending stond het thema racisme centraal en probeerde Wilfred een open gesprek over het onderwerp te leiden tussen en advocate Natacha Harlequin en oud-voetballer Dries Boussatta. Volgens zijn collega's nam hij echter te veel afstand en ze voelden zich in de steek gelaten. René zei later dat het de laatste uitzending was waar hij en Johan aan zouden meewerken.

Johan
Lees ook:
Johan Derksen overweegt te stoppen met Veronica Inside

Johan liet woensdag aan RTL Boulevard weten dat hij aan Talpa heeft gevraagd de laatste uitzending van het seizoen van komende maandag te schrappen. "We hebben Talpa gevraagd of ze de show van maandag willen schrappen. Ik heb nog geen antwoord gehad", aldus de voetbalanalist. "Ik weet niet hoe moeilijk dat is. Normaal zit je met reclameblokken, maar die hebben we nu niet. Dus wat dat betreft zou het kunnen. René van der Gijp en ik willen het even laten bezinken, maar we hebben er vooralsnog geen zin in om aanwezig te zijn."

'Laf
Lees ook:
'Laf dat Wilfred Genee niet reageert op Veronica Inside-rel'

Talpa gaat er echter vanuit dat de aflevering van maandag gewoon doorgaat, laat een woordvoerder weten.