Entertainment

Wesley Sneijder: 'Vrouwen en drank reden breuk met Yolanthe'

24 juni 2020 19:22 Aangepast: 25 juni 2020 11:07
Beeld © Getty Images

In zijn nieuwe biografie is oud-voetballer Wesley Sneijder erg kritisch op zichzelf. In het boek, dat zaterdag officieel wordt gepresenteerd, spreekt hij onder meer over zijn drankgebruik en de criminaliteit waarbij hij vroeger betrokken was. In 'Sneijder' geeft hij zichzelf ook de schuld van de liefdesbreuk met Yolanthe, die vorig jaar maart werd bekendgemaakt.

"Het liep allemaal behoorlijk uit de hand"

"Het ging mis. Door mij", valt er in de biografie te lezen. "Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo", aldus de oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Internazionale.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wesley Sneijder over alcoholgebruik: 'Ik loog mezelf voor'

Sneijder zegt dat hij "na veel leugens en gedraai" eerlijk tegen Yolanthe is geweest en alles heeft opgebiecht. Wat hij precies heeft opgebiecht wordt niet duidelijk. "Ik mis niks bij Yolanthe, er is niks mis met haar. Wat het wel is? Roem, ego, geld. Macht. Lust. En ja, de pijn komt achteraf."

In de biografie, die geschreven is door Kees Jansma, gaat Sneijder ook in op zijn band met Louis van Gaal, zakelijke missers en zijn toekomst.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe lapte regels aan laars tijdens WK voor pikant cadeau

De breuk tussen Wesley en Yolanthe hield de showbizz-wereld maandenlang in z'n greep. Hieronder zie je er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore