Entertainment

'Nieuw seizoen Hunted ditmaal met BN’ers'

24 juni 2020 16:17 Aangepast: 25 juni 2020 09:11
Beeld © ANP

In het populaire programma 'Hunted' proberen onbekende Nederlanders uit handen te blijven van een groep rechercheurs en inlichtingen-experts. Maar daar lijkt nu verandering in te komen, want er zullen nu ook BN’ers worden opgejaagd, zo schrijft 'De Telegraaf'.

Een Instagram Story van Stella Weening, de vrouw van presentator Dennis Weening, lijkt al veel weg te geven over de kandidaten. Zij deelt een foto van een boeket bloemen en tagged hierbij Dennis Weening, Klaas van Eerden en ook het programma Hunted.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Burgemeester Texel woest op makers Hunted wegens heli's

Ook Kim Feenstra zou onlangs op social media hebben gehint op haar deelname aan het programma. Een woordvoerster van de AVROTROS laat aan de krant weten dat ze inderdaad meedoen aan het programma, maar dat er verder nog niks verteld kan worden. 

Het programma zorgde onlangs nog voor wat ophef nadat de burgemeester van Texel woest werd op de makers. Toen vlogen er twee helikopters over het eiland, en de burgemeester noemde het 'ongehoord in coronatijd'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Het vervolg van Hunted is misschien wel nóg spannender

Series over spionnen, geheime diensten en opspeur- en opjaagwerk zijn maar wat populair. Dat bleek ook uit de reeks I SPY, die in hetzelfde genre valt. Hieronder zie je er alles over.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore