Ga naar de inhoud
Entertainment

HHB-deelnemer Cas heeft iets te vieren met Janny en André

Beeld © Heel Holland Bakt / Omroep MAX

Tijdens de opnames van ‘Heel Holland Bakt’ was de Limburgse Cas nog druk met school, maar hij heeft goed nieuws: hij is afgestudeerd! En natuurlijk moet dat in stijl worden gevierd.

"Het was weer ouderwets gezellig"

"Met trots mag ik eindelijk vertellen dat ik succesvol afgestudeerd ben als leraar basisonderwijs! De eerste dove leraar vanuit de PABO in Helmond", vertelt Cas door het dolle heen aan RTL Boulevard. Natuurlijk werd zijn succes gevierd in Roermond en dat deed ‘ie met niemand minder dan Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden en presentator André van Duin. 

André
Lees ook:
André van Duin openhartig over overleden man: 'Ik huil elke dag'

Het tweetal was op doorreis voor hun programma Denkend aan Holland, waar ze diverse steden bezoeken met de boot. Natuurlijk kwamen ze ook eventjes aan wal zodat Cas Janny en André kon trakteren op wat lekkers uit zijn eigen chocolade-bonbon fabriekje. "Deze traktatie viel in zeer goede aarde bij deze fijnproevers. Het was weer ouderwets gezellig met mijn Heel Holland Bakt-vrienden!", aldus Cas.

Janny
Lees ook:
Janny van der Heijden: 'André van Duin is enorm sterk'

De voormalig HHB-kandidaat heeft zich nooit laten tegenhouden door zijn beperkingen. Cas is zelf doof, maar kan zich door zijn twee hoortoestellen goed redden. In het programma werd hij destijds ook ondersteund door een tolk.

Heel Holland Bakt krijgt volgend seizoen extra coronamaatregelen. Ook de kinderversie wordt flink aangepast.

Ook kinderversie Heel Holland Bakt flink aangepast

01:04
Bron: RTL Boulevard