Entertainment

Naomi van As en Ellen Hoog starten bedrijf samen

23 juni 2020 18:10 Aangepast: 23 juni 2020 18:10
Beeld © ANP

Van hockeymaatjes naar bedrijfseigenaren. Het is werkelijkheid geworden voor de goede vriendinnen Naomi van As (36) en Ellen Hoog (34). De Olympisch medaillewinnaars zijn nu zakenpartners, vertellen ze op Instagram.

"Het feest kan beginnen"

Op het hockeyveld werden ze vriendinnen, maar inmiddels zijn Naomi en Ellen samen in zee gegaan. 'Ja hoor, daar gaan we. Onze VOF is een feit! Daar proosten we op!' laat Naomi weten op haar Instagram. Ook Ellen grijpt haar moment: 'Het feest kan beginnen.' Bovendien delen ze de officiële pagina voor hun onderneming, die toepasselijk Ellen en Naomi genoemd wordt. Echter is er verder niets bekend over wat de hockeyers samen gaan ondernemen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Kids Naomi van As en Ellen Hoog kunnen wijn nu al niet weerstaan

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochtertjes Ellen Hoog en Naomi van As nu al onafscheidelijk

De fans van de hockeydames zijn in ieder geval enthousiast. 'Heel veel geluk', krijgen ze veel te horen. 'Gefeliciteerd', laten anderen achter. 'Logo is al leuk! Ben benieuwd', vinden er een aantal. 'Wordt vast weer een groot succes', 'Superleuk' en 'En wat gaan jullie doen?' klinkt het verder in de reacties. Naomi zit in elk geval niet stil. Zo vertelde ze laatst een eigen kledinglijn te beginnen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore