Entertainment

Zoen in De Bachelorette zorgt voor twijfels en tranen

24 juni 2020 07:14 Aangepast: 24 juni 2020 09:40
Beeld © De Bachelorette / Videoland

Nog acht overgebleven mannen strijden om het hart van bachelorette Gaby Blaaser. Voor Chester voelde ze niet meer dan vriendschap en ook de klik met Andreas was er niet op romantisch vlak. Om erachter te komen wie wél bij haar past, heeft de 34-jarige besloten om met alle mannen op date te gaan. Maar dat idee valt niet bij alle mannen in goede aarde….

"Het is voor mij nu heel lastig om die knop om te zetten”

Om te weten te komen of een aantal mannen gevoelens voor haar hebben, neemt de single lady onder anderen Jethro, Kasper, Jordy en Joey mee op een date. De gekozen heren worden getrakteerd op zon, zee en een luxueuze jacht; de ideale ingrediënten voor opbloeiende romantiek. De date begint ontspannend met een drankje, maar al snel slaat de sfeer om...

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Oeps: dit foutje in De Bachelorette gaat het internet over

Jordy pakt als eerste zijn momentje met Gaby. "Ik heb echt wel een fijn gevoel bij jou, maar ik vind het wel spannend om dat gevoel toe te laten, omdat ik bang ben om weer gekwetst te worden. (…) Ik ben echt hier om iets op te bouwen wat voor altijd is”, vertelt Gaby aan hem. Hoewel de spanning niet te ontkennen valt, besluit Jordy Gaby niet te zoenen. "Dit is een avontuur waar je op zoek bent naar iemand waar je echt verliefd op kan worden en als je het meteen al bestempelt met een kus, kan het een heel andere wending nemen", legt hij uit.

Maar daar denkt niet iedereen zo over. Joey gaat verder waar 'ie gebleven was: met zijn lippen op die van Gaby. Jordy zit boven op het dek en kan de twee goed zien - en dat staat hem niet aan. "Ik doe nu even een stap terug en laat het nu vanaf de andere kant komen. Ik haal even mijn voet van het gaspedaal", besluit hij na de zoen te hebben aanschouwd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chester uit De Bachelorette verandert z'n look drastisch

Ook de andere mannen horen al snel van de kus. "Hoe moet je hier nou nog achteraan?” vraagt Kasper zich af. "Ik heb het niet gezien, maar ik voelde het wel. Het is voor mij nu heel lastig om die knop om te zetten”, bekent hij eerlijk aan Gaby tijdens hun date.

Gaby zelf is al net zo in de war van de zoen: "Ik zie het zeker zitten met Joey, maar er zijn ook nog zeven andere mannen en daar sta ik ook nog steeds voor open." Al voelt dat voor hen niet altijd zo. "Er is nog zoveel wat ik moet ontdekken en daar moet ik mijn tijd voor nemen."

Over Jordy, die eens de trotse bezitter was van de witte roos, hoeft ze niet langer na te denken. Hij moet zijn koffers pakken en terug naar Nederland. "Het is goed zo", laat hij bij zijn afscheid weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Begeerde Gaby Blaaser hint op goede afloop De Bachelorette

Iedere woensdag zie je de nieuwste aflevering van De Bachelorette bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore