Ga naar de inhoud
Entertainment

Katja Schuurman bevallen van dochtertje

Beeld © Instagram @katjaschuurman

Prachtig nieuws voor Katja Schuurman (45) en haar man Freek van Noortwijk (31). De twee zijn namelijk ouders geworden van een dochtertje, zo maakten ze zojuist bekend. Het is het eerste kindje dat het stel samen krijgt.

"Ze is betoverend"

'Ze is er! Om 6.02 uur is Coco Loulou geboren. Ze is betoverend', schrijft Katja trots op Instagram. De presentatrice maakte afgelopen Valentijnsdag bekend in blijde verwachting te zijn. Het is haar eerste kindje samen met Freek van Noortwijk. ‘Het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven. We worden papa en mama', schreef ze destijds op Instagram. De presentatrice maakte eerder al bekend dat ze een dochtertje mochten verwelkomen.

Katja
Lees ook:
Katja Schuurman toont gigantische babybump op familiekiekje

Het stel heeft een kinderwens nooit onder stoelen of banken gestoken. Katja heeft ook bewust besloten om te stoppen met medicatie tegen haar bipolaire stoornis om sneller zwanger te kunnen worden. Nu de kleine er eenmaal is, is ze niet van plan om minder te gaan werken. "Een rare vraag, die alleen aan vrouwen wordt gesteld. Nee, ik ga niet stoppen met werken, alleen rond de bevalling. We zullen het wel zien, wat de toekomst brengt”, zo vertelde op de radio aan Ruud de Wild.

Het is voor Katja haar tweede dochtertje. Ze heeft al een kindje met haar ex-man Thijs Römer, Sammie (10).

Katja heeft tijdens haar zwangerschap ook een reis gemaakt voor het programma Beter Laat Dan Nooit. Hier heeft ze echter wel een bijzondere echo laten maken mét een bijzondere gast. 

Katja
Lees ook:
Katja Schuurman heeft bijzondere gast bij twaalf weken echo

Katja Schuurman heeft bijzondere gast bij twaalf weken echo

01:03