Entertainment

Coronakilo's vliegen eraan bij Fabrizio uit Temptation Island

22 juni 2020 11:15
Beeld © Videoland

In 'Temptation Island' pronken de deelnemers met hun goddelijke lichamen, maar ook voor hen geldt dat ze moeten blijven trainen om dat in stand te houden. Fabrizio (27) vertelt op Instagram dat hij zijn knoeperharde sixpack is kwijtgeraakt dankzij de quarantaine.

"Begrijp me niet verkeerd, ik voel me gelukkig in dit lichaam"

Het strakke lichaam van spierbundel Fabrizio is verleden tijd. Op Instagram tonen velen een 'valse waarheid', stelt hij. Maar daar is hij niet van. 'Als er iets is waar ik al jaren voor sta is het echtheid, geen bullshit', vertelt hij. De Temptation Island-ster is 'dankzij quarantaine en mijn eigen dikke schuld' aangekomen. Met de foto wil hij 'het fysiek waar ik deze week mee startte' laten zien aan zijn volgers.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Chris en Angela uit Temptation Island uit elkaar

Fabrizio heeft een doel voor ogen. 'Ik stel mezelf een doel en ik geef mezelf 70 dagen. Niet valsspelen. Puur hard werk en discipline', verklaart de realityster. Daarmee wil hij niet het 'droomlichaam' krijgen, maar weer gezond worden. 'Begrijp me niet verkeerd, ik voel me gelukkig in dit lichaam.' Hij wil vooral zijn 'mindset' aanscherpen en 'routine en discipline toepassen in zowel mijn werk- als liefdesleven.' Zijn motto op dit moment is dan ook: 'stel doelen en vermorzel ze.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-meiden weigeren om 'dunne' lippen op te spuiten

Temptation Island betekende natuurlijk de doorbraak voor Fabrizio, al ging dat niet zonder slag of stoot. Hij is bij lange na niet de enige die het bont heeft gemaakt op het eiland. Ook de deelname van Zach uit het afgelopen seizoen bracht veel teweeg. Hij vertelt erover in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore