Entertainment

Rachel Hazes aangesproken door volgers: geef het goede voorbeeld

21 juni 2020 14:09
Beeld © ANP

Rachel Hazes heeft de woede van veel van haar volgers op de hals gehaald. De 50-jarige deelde een intiem kiekje met goede vriend Herman den Blijker (61), maar vergat daarbij de coronamaatregelen.

"Let vooral op jezelf en niet zo op een ander"

Op de foto heeft Herman een arm om Rachel heen geslagen. 'Heerlijk gegeten bij mijn goede vriend', schrijft de weduwe van André Hazes onder de post. Maar haar fans zijn niet zo blij... '1,5 meter begrijp je zeker niet?', schrijft iemand kwaad. 'Blijkbaar heb je schijt aan corona en dus ook aan de mensen in de zorg', valt iemand anders haar aan. Weer een ander laat achter dat ze, als bekende Nederlanders, juist het goede voorbeeld moeten geven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Trotse Rachel Hazes: 'Lieve schat, ik gun je alles'

Er zijn ook volgers die het voor haar opnemen. Zo schrijft iemand: 'Wat een azijnpissers weer zeg. Er zullen er genoeg tussen zitten die straks in het vliegtuig stappen om op vakantie te gaan (...) let vooral op jezelf en niet zo op een ander.'

RTL Boulevard had een paar weken geleden nog een uitgebreid interview met Rachel. Wij spraken haar exclusief over de breuk met Mike in haar nieuwe huis. Ook vertelt ze over haar relatie met dochter Roxeanne. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex Rachel Hazes beticht van oplichting

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore