Entertainment

Marieke Elsinga kreeg de schrik van haar leven op vakantie

20 juni 2020 17:09 Aangepast: 20 juni 2020 21:10
Beeld © ANP

Denk je aan Costa Rica, dan denk je aan een mooi land met een prachtige, groene natuur. Maar wie daar verblijft in een hostel, moet wel rekening houden dat de natuur zich eh... overal bevindt. Althans, als je Marieke Elsinga (33) mag geloven. Zij kreeg de schrik van haar leven toen ze 's avonds naar de wc ging.

"Ik knip het licht aan, ik wil gaan zitten, kijk in de pot... Zit er een kikker"

"Ik knip het licht aan, ik wil gaan zitten, kijk in de pot... Zit er een kikker met van die zuignapjes zo tegen het porselein. Onder water!" vertelt ze tijdens het maken van haar radioprogramma met Mattie Valk. Toen ze de eigenaar van het hostel in de gemeenschappelijke woonkamer vond, maakte ze hem wakker om het verhaal te vertellen. Wat blijkt? De ongenodigde gast in de wc-pot is een vaste gast van het hostel. 

"There's a frog in the toilet", was Mariekes verhaal. "Oh, that's Freddy the frog", was vervolgens het antwoord. "No need to worry, you can just piss over him." Met andere woorden: de gasten kunnen gerust op de wc plaatsnemen en hun behoefte doen, terwijl Freddy de kikker blijft zitten. Bekijk hier het hele verhaal:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Volgers gieren om dansmoves van Marieke Elsinga

Onlangs schrok Marieke van een heel andere actie. Tijdens het presenteren van RTL Boulevard viel ze uit naar collega Rob Goossens. Bekijk het fragment hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore