Entertainment

Deze sterren zijn de grootste afvallers van dit moment

20 juni 2020 13:26
Beeld © ANP

Elk pondje gaat door het mondje en tijdens de quarantaine grijpen we een stuk sneller naar het ongezonde snoepgoed. Hoewel de sportscholen binnenkort weer open mogen, laten deze sterren zien dat ze die niet meer nodig hebben. Sterker nog, bij sommigen vliegen de kilo’s eraf.

"Iets minder gezellige drankjes en iets minder MC Donalds"

René Froger

René en de strijd om de kilo’s, ze gaan hand in hand. De zanger heeft al vaker aangekondigd de strijd te willen aangaan en dat lijkt hem nu ook aardig te lukken. Hij vertelde aan RTL Boulevard dat hij maar liefst 16 kilo is afgevallen. In Veronica Magazine liet hij eerder al weten dat hij graag een paar kilootjes kwijt wil.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Natasja Froger beretrots op René en kleindochter in filmpje

Niet alleen René is aan het afgevallen geslagen, ook zijn zoon Danny is al de nodige kilo’s kwijtgeraakt. Hij deelde onlangs een foto van zichzelf waarop hij zijn transformatie toonde. ‘Toch stiekem wel een beetje trots. Iets minder gezellige drankjes en iets minder McDonald's en iets meer lichaamsbeweging’, schreef hij erbij.

Shirma Rouse

Ook zangeres Shirma Rouse werkt zich nu in het zweet. Onlangs behaalde ze zelfs een bijzonder mijlpaal en deelde ze met de wereld dat ze al 50 kilo kwijt is. Een jaar geleden ging het roer drastisch om. De zangeres had het plan om negentig dagen lang elke dag te sporten. Dat hield ze goed vol en daarom kreeg ze in november nog een steuntje in de rug van Fajah Lourens. De killerbody-goeroe stuurde haar een heel pakket om te helpen haar doel te bereiken.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Shirma Rouse deelt foto's van haar transformatie

Virginia van Eck

Na een relatiebreuk is het makkelijk om te zwelgen in zelfmedelijden en te grijpen naar een bak ijs of zak chips. Virginia van Eck pakt het echter heel anders aan na haar breuk met Peter-Jan Rens. Niet alleen heeft ze alweer een nieuwe liefde, maar ze is ook al 27 kilo kwijt na een gastric bypass, zo deelde ze onlangs op Instagram. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

Rebel Wilson

Ook Rebel Wilson heeft de sportschool weten te vinden. De actrice heeft de afgelopen maanden het roer drastisch omgegooid en met succes. De actrice is namelijk maar liefst 18 kilo kwijtgeraakt en hoopt anderen te motiveren met haar transformatie.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Xelly Cabau heeft hét geheim tegen de coronakilo's

Er zijn tegenwoordig tal van diëten, eentje daarvan wordt ook wel hét dieet van de sterren genoemd. Je ziet het hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore