Entertainment

Monique Westenberg eert bijzondere steun en toeverlaat

19 juni 2020 12:51
Beeld © Instagram @moniquenoell

Er hebben zich behoorlijk wat ups en downs voorgedaan in het leven van Monique Westenberg (43) de afgelopen jaren. De vriendin van André Hazes (26) staat er gelukkig niet alleen voor. Op Instagram toont ze zich dankbaar voor haar liefdevolle maatje.

"De wereld mag blij zijn met een ziel als de jouwe"

In de afgelopen vier jaar heeft Monique heel wat meegemaakt. Naast haar liefde met André en het grote geluk van het krijgen van een zoontje, waren er ook nog mindere momenten. Haar relatie verliep niet altijd even goed, ze verloor haar beide oma's en moest ook afscheid namen van haar hondje. Maar in al die tijden krijgt ze steun van haar goede vriendin Amalia. 'Je bent pas 4 jaar in mijn leven, maar wat een verrijking ben je daarin', schrijft ze in haar eerbetoon.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique Westenberg geeft kermisexploitanten steuntje in de rug

Monique geeft toe dat 'nieuwe, diepe vriendschappen sluiten op latere leeftijd (...) zeldzaam' is 'en als dat gebeurt is dat heel bijzonder.' Ze maakt een diepe buiging voor Amalia. 'Ik sta er af en toe versteld van hoeveel uren jij in een dag hebt, hoeveel je draagt voor een ander, hoeveel energie je hebt en bovenal waartoe je allemaal in staat bent (...) De wereld mag blij zijn met een ziel als de jouwe.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique en André klaar voor volgende hoofdstuk in leven

Het leven lacht Monique weer toe. En dat heeft niet alleen te maken met haar goede vriendin Amalia. Ook haar relatie met André is weer opgelapt. De zanger vertelt over de periode die ze uit elkaar waren in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore