Entertainment

Rebel Wilson: 'Ik werd betaald om zwaar te blijven'

19 juni 2020 09:37
Beeld © ANP

Rebel Wilson (40) was jarenlang een van de weinige plussize sterren in Hollywood. Dat deed ze niet geheel en al uit vrije wil. De Australische actrice onthult nu waarom ze eerder niet mocht afvallen.

"Het gaat in je hoofd zitten"

Aan The Sun vertelt Rebel dat ze al die jaren niet af durfde af te vallen omdat 'filmbazen haar veel geld betaalden om zwaarder te blijven'. Ze verklaart dat het emotioneel zwaar was om stevig te blijven, puur en alleen om haar carrière draaiende te houden. "Ik had een baan waarbij ik betaald werd om zwaar te blijven. Op sommige momenten gaat dat wel in je hoofd zitten", vertelt de Pitch Perfect-ster. Als reden geeft Rebel dat er weinig actrices met een maatje meer zijn en dat het om die reden voor sommige filmbazen aantrekkelijk was om haar te kiezen. 

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Rebel Wilson toont figuur na maanden trainen

In maart werd Rebel 40 jaar en besloot ze het compleet anders te doen. "Dit levensjaar wil ik me  focussen op mijn eigen gezondheid." De actrice deelt de laatste tijd meerdere foto's op Instagram waarop te zien is hoeveel ze is afgevallen. In totaal is ze inmiddels 18 kilo kwijt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore