Entertainment

Oeps: dit foutje in De Bachelorette gaat het internet over

18 juni 2020 21:37 Aangepast: 19 juni 2020 15:27
Beeld © Videoland / De Bachelorette

Een kijker heeft een blunder ontdekt in de laatste aflevering van 'De Bachelorette'. Natuurlijk weten we dat er in elk programma geknipt en geplakt wordt, maar dit is wel een beetje jammer...

"We zijn ons hier bewust van. Deze fout wordt vanzelfsprekend hersteld"

Elke week weer is de rozenceremonie één van de spannendste momenten van de aflevering. Aan bachelorette Gaby de eer om de mannen van haar dromen blij te maken met een roos. Ook als kijker blijft het een spannend moment, maar door een foutje in de montage wisten we deze week eigenlijk stiekem al wie er sowieso een roos kreeg.

Tijdens de ceremonie was namelijk deelnemer Boy met een roos in zijn handen te zien, terwijl hij nog helemaal niet naar voren was geroepen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Er wordt wéér gekust in volgende aflevering De Bachelorette

Een fan deelde het fragment op Twitter, waarna het snel overal stond. Het blijkt te gaan om een montagefout in de uitzending, laat een woordvoerder van RTL weten aan De Telegraaf. “Een shot van Boy nadat hij de roos heeft ontvangen is per ongeluk gemonteerd vóórdat hij de roos van Gaby ontvangt. We zijn ons hier bewust van. Deze fout wordt vanzelfsprekend hersteld. De juiste versie van aflevering zes verschijnt z.s.m. bij Videoland.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Rozenceremonie in De Bachelorette krijgt onverwachte twist

Tijdens de afgelopen rozenceremonie moesten Andreas en Chester het veld ruimen. De kapper twijfelde zelf al langere tijd aan zijn gevoelens, zo vertelde hij ook al in deze video:

Iedere woensdag zie je de nieuwste aflevering van De Bachelorette bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore